Hihetetlen: Mancini megbékél Tévezzel

Létrehozva: 2012. február 12. 14:22
Nagy úr a Manchester Citynél a bajnoki cím, friss nyilatkozata alapján ennek érdekében Roberto Mancini arra is hajlandó, hogy békét kössön az őt sokszorosan cserben hagyó, hónapok óta nem edző Carlos Tévezzel.


 

Nem kis fordulatot jelent az argentin végzetesnek tűnt történetében a menedzser Sunday Mirrornak adott nyilatkozata: „Carlos tisztában van helyzetével. Ha visszatér, leülünk beszélgetni, mert nincs problémám vele" – nyitott az olasz szakember, aki legalább tízszer szögezte le, a csatár, ameddig ő a főnök, soha nem szerepelhet a Cityben.

„Mindenki tudja, hogy Tévez egy topjátékos, és mindenki jobban járna azzal, hogy ha velünk lenne" – ásta el a csatabárdot Mancini, annak ellenére, hogy ősszel Münchenben megtagadta a pályára lépést a futballista, majd novemberben, ahelyett, hogy az utasítás szerint visszatért volna az edzőtáborba, hazautazott Argentínába.

„Carlos képes mérkőzéseket eldönteni, nem tudom, hogy mikor tér vissza és képes lesz-e pályára lépni a bajnokság hátralévő szakaszában. Sok függ fizikális állapotán, mert négy hónapja nem játszott, remélhetőleg hamar erőre kap."

Elsőre furcsának tűnhet a döntés, de a rendkívül kiélezett versenyfutásban éppen egy jó Carlos Tévez lehet a Kékek ütőkártyája a hajrában, ki tudja, milyen sérülések és problémák lépnek fel a tavasszal. És egyébként is, ha már úgy sem tudta eladni a City, akkor miért ne próbálná meg hasznosítani a nyárig, mégis kétszeres angol gólkirály.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu