Higuaín már a hétvégén visszatérhet

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 30. 15:38
Vegyes hírek érkeztek a Real Madrid háza tájáról a válogatott fordulót követően, hiszen Karim Benzema és Marcelo kisebb sérülést szedett össze, ám Gonzalo Higuaín váratlanul már a hétvégén a csapat rendelkezésére állhat.


A francia csatárt a nemzeti csapat keddi horvátok elleni barátságos mérkőzésén kellett lecserélni, de Laurent Blanc szövetségi kapitány a lefújás után nem értékelte túl játékosa combfájdalmait, mondván semmi komolyról nincs szó. Maga Benzema is kifejezte reményét, hogy egy jelentéktelen húzódásról van szó.

Nem edzett együtt társaival, hanem csak tornatermi gyakorlatokat végzett Marcelo, aki a brazilok Skócia elleni mérkőzése előtti edzésen szedett össze zúzódást mellkasán. A hátvéd Renato Augustóval ütközött, de a vizsgálatok nem állapítottak meg törést nála.

A Marca közben megszellőztette, a vártnál hetekkel korábban felépülhet Higuaín, aki az ősz óta bajlódik hátával, és előzetesen április 20-ig nem léphetett volna pályára. A lap szerint a vártnál jobban haladt felépülése, és bekerülhet José Mourinho keretébe.

Hivatalos megerősítést egyelőre a hármas egyik tagjáról sincsen, csak azt tudni, hogy Cristiano Ronaldo és Kaká biztosan kihagyja a Gijón elleni madridi összecsapást. Az elmaradt sztrájk miatt immár hivatalos, szombaton 18 órakor lépnek pályára a fővárosiak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu