Henry ingatlanokba ölte a vagyonát

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 23. 17:42
Thierry Henry közel tizenöt millió dollárért vásárolt ingatlant New Yorkban. A helyi Red Bulls francia csatára a Nagy Alma legelegánsabb negyedében rendezheti be új otthonát – minden jel arra utal, hosszú távon képzeli el a jövőjét az Egyesült Államokban.


Thierry Henry a nyáron saját elmondása szerint végső búcsút vett az európai futballtól, és számos sztárhoz hasonlóan az amerikai MLS-be szerződött.

Hogy mennyire komolyan gondolja ottani terveit, azt az is bizonyítja, hogy 14,85 millió dollárért megvette egy New York-i lakóházegyüttes felső három emeletét.

A képek alátámasztják, a több mint ezer négyzetméteres alapterületű hajlék semmilyen luxust nem nélkülöz, és büszkén kihúzva láthatja majd vendégül újdonsült szomszédjait, Lenny Kravitzot, Nicole Kidmant vagy éppen Courtney Love-ot.

Az Henryt képviselő ingatlanügynök elárulta, a támadó két nap alatt háromszor is megtekintette leendő lakhelyét, mielőtt egy gáláns ajánlattal lecsapott volna rá.

A játékos elmondta, a Soho negyed már akkor megtetszett neki, amikor 19 évesen először járt New Yorkban, és régóta álmodozott arról, hogy ott telepedjen le.

Így ráadásul rendszeresen lehetősége nyílik Henrynak NBA-meccsre menni, a nagy kosárlabda-rajongó hírében álló futballista ha csak teheti, a helyszínen tekinti meg a Knicks hazai mérkőzéseit.


(képek: Daily Mail)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu