Henry elhagyja az Arsenalt

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 10. 13:56
Bármennyire is szerette volna, az Arsenal nem tudta meghosszabbítani Thierry Henry kölcsönszerződését. A legendás támadónak február 16-án távoznia kell.


Arsene Wenger, a Premier League 6. helyén álló Arsenal menedzsere bejelentette, hogy a tárgyalások ellenére Thierry Henrynak február 16-án vissza kell mennie az Egyesült Államokba. Az amerikai profi ligában (MLS) szereplő New York Red Bulls ragaszkodik az eredeti szerződéshez.

“Bármennyire is szerettem volna, hogy két héttel tovább maradjon, vissza kell mennie. Ő a Red Bulls csapatkapitánya, ott kell lennie a szezon első napján. Ez így igazságos” - mondta a francia szakember.

Henry már csak két meccsen léphet pályára az Arsenal színeiben: szombaton a Sunderland elleni bajnoki meccsen, valamint a szerdai AC Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn, Olaszországban.

“Az edzéseken egyre jobb formában volt. A teljesítményét látva sajnálom, hogy nem játszik többet a nemzeti válogatottban” - mondta Arsene Wenger.

A francia csatár január 6-án tért vissza Angliába. Azóta két meccsen is gólt szerzett - a Leeds United ellen 1-0-ra megnyert kupameccsen, illetve a múlt szombati, Blackburn Roversszel szembeni 7-1-es siker alkalmával volt eredményes -, így tovább növelte előnyét az Arsenal örökranglistáján.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu