Hazard: Nem vágyom a Realhoz

Szerző: SHLétrehozva: 2014. november 10. 21:54
Eden Hazard nem ugródeszkának szánja a Chelsea-t, nem tervezi, hogy a Realba igazol - ezt a Canal + francia televízió vasárnap esti műsorában mondta el élő adásban a futballsztár. Edzője, José Mourinho, valamint napjaink két kiemelkedő labdarúgója, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is szóba került a stúdióbeszélgetés során.


"Több csapat közül választhattam annak idején, és könnyű volt a Chelsea mellett dönteni, amit nem is bántam meg azóta. Jól érzem magam ott. Hogy a Realról álmodnék? Nem, nem mondtam ilyet, a Chelsea-ben képzelem el a jövőmet" - nyilatkozta Hazard, aki tizenöt találkozó alatt öt gólt és hat gólpasszt ért el eddig kék mezben (a bajnokságban és a BL-ben együttvéve).

A Chelsea-ből sugárzik a magabiztosság ebben a szezonban, a topligás alakulatok közül a Mourinho-csapat szenvedte el legutóbbi vereségét a legrégebben (áprilisban). Jó kezekben vannak tehát a Kékek, amit Hazard is megerősített.

"Tavaly volt egy kirohanásom a sajtóban, amellyel egy kis olajat öntöttem a tűzre. Mourinho tudta, hogy nem vagyok jó passzban, és segítő kezet nyújtott. Végtelenül őszinte és odafigyel a játékosaira - mondta a Special One-ról a CFC 10-ese.

A nyáron a londoniakhoz érkezett Cesc Fabregas szerint Hazard olyan játékos, aki bármelyik meccset képes eldönteni, és odáig ment, hogy korábbi barcás csapattársához, a négyszeres aranylabdás Messihez hasonlította a belgát: "Hazard a Chelsea Messije."

Sokakban már most felmerül a kérdés, vajon lehet-e majd egy lapon említeni CR-rel vagy Messivel a Chelsea ászát. Erről is kérdezték Hazard-t, aki igyekszik két lábbal a földön járni.

"Cristiano Ronaldo és Lionel Messi a földkerekség legjobbjai. Melyikükhöz hasonlítok jobban? Talán Messihez, de csak a termetem miatt" - reagált a 23 éves játékos.

Van egy tipped? Fogadj ITT!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu