Hazaküldték Boatenget és Muntarit!

Szerző: MTILétrehozva: 2014. június 26. 14:10
Közvetlenül a világbajnokság csoportkörének utolsó mérkőzése előtt elküldték a ghánai labdarúgó-válogatottól Kevin-Prince Boatenget és Sulley Muntarit.


A német Schalkét erősítő Boateng csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy az ügy hátterében egy szerdai edzésen történt incidens áll, amelynek Muntari is a részese volt. Az ország szövetsége (GFA) később megerősítette a két játékos távozását, hozzátéve: Muntari megtámadta a szövetség egyik alkalmazottját. A két játékos állítólag James Kwesi Appiah szövetségi kapitánnyal is összeveszett.

Ghána a továbbjutásért küzd a G jelű négyesben a Portugália elleni utolsó csoportmérkőzésén ma este. Ha viszont döntetlen születik a Németország-Egyesült Államok találkozón, akkor az afrikaiak biztosan búcsúznak a vb-től.

A GFA csütörtökön jelentette be, hogy idő előtt kikérte a vb-szereplésért járó pénzdíjat a nemzetközi szövetségtől (FIFA), mivel még nem fizette ki a játékosoknak a kijutásért ígért fejenkénti 75 ezer és 100 ezer dollár (16,9-22,5 millió forint) közötti összeget.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu