Három igazolásnál tart a Valencia

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 20. 20:41
A Valencia az egyik legaktívabb klub lehet az európai átigazolási piacon. Csütörtökön egy tehetséges francia középpályással erősített (ő már a harmadik nyári szerzemény lesz), valamint első számú kapusával kötött új szerződést.


A csapatépítéshez először is végy egy jó kapust, tartja a régi futballközmondás. Ám a Valencia úgy tűnik inkább az „ami bevált, azon ne változtass” elvét vallja.

Ennek szellemében egy évvel meghosszabbította hálóőrének, César Sancheznek a kontraktusát, aki így 2011 június 30-ig a Denevérek alkalmazásában marad.

Csütörtök délután aztán újabb hír érkezett a Turia-partiak háza tájáról.

Harmadik nyári szerzeményük – az első kettő Mehmet Topal és Ricardo Costa volt - a Grenoble 20 éves algériai számazású, francia U21-es válogatott középpályása, Sofiane Feghouli lett.

A tehetséges és nem mellesleg rendkívül kreatív játékos ingyen érkezik a Mestallába, mivel szerződése lejárt a GF38-nál. Az idei szezonban súlyos térdsérülése miatt mindössze 350 percet játszhatott a kék-fehér alakulatban, akik nélküle nem is tudták kiharcolni az élvonalban maradást Franciaországban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu