Hármat egy csapásra az Anfielden

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 2. 10:43
Az átigazolási időszak utolsó napján a Liverpool FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy három új játékost igazolt a hajrában. Az Anfield Roadra költözött két új középhátvéd, Mamadou Sakho, a PSG francia válogatott futballistája, és Tiago Ilori, a Sporting fiatal portugál korosztályos válogatott tehetsége, valamint a nigériai válogatott szélső, a Stamford Brisge-ről egy évre kölcsönvett Victor Moses.


 

A 23 éves Mamadou Sakho hat évig volt a Paris Saint-Germain játékosa, mellyel francia bajnoki címet és kupagyőzelmet szerzett, de új kihívásokat keresve 2014 nyarán lejáró szerződését nem újította meg, és egy évvel a lejárta előtt a Premier League-be igazolt.

"Sakho a legjobb centerhalfok között van, és komoly erősítést jelent a mostani középső védőpárosunk mellé. Nehéz volt megszerezni, és nagyon örülünk, hogy végül sikerült" - mondta Ian Ayre, a liverpooli klub menedzsmentjének igazgatója a 23 millió eurós új szerzeményről.

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek - mondta Sakho a klub hivatalos oldalának. - Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani a fogadtatásért. Azért jöttem ide, mert nagyon érdekel az a hosszútávú terv, melyet a Liverpool kitűzött, és megvalósít. Már nagyon várom az első mérkőzésemet."

Ugyanarra a posztra, de egyelőre még kisebb szerepekre érkezik a húszéves Tiagi Ilori is, akit Brendan Rodgers menedzser inkább a jövő csapatába képzelt el, és akiért körülbelül hétmillió fontot fizettek ki a portugál Sportingnak.

A Chelsea-ből érkező Victor Moses lesz a nap harmadik szerzeménye, ő egy évre jön kölcsönbe a Stamford Bridge-ről, a cikk írásának idejében azonban a hír még nem volt hivatalos. Frissítve: azóta a klub honlapja bejelentette a 22 éves nigériai szélső érkezését is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Triplaigazolás jön a Liverpoolnál is!
Mamadou Sakho átesett az orvosi vizsgálaton a Liverpoolnál - ezt maga a játékos erősítette meg a francia Canal + televízió mikrofonja előtt vasárnap, az Anfield Roadon. Brendan Rodgers együttese komoly erősítést kaphat a nyári...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: mamadou_sakho
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu