Harmadszorra már távozik a Lazio edzője

Létrehozva: 2012. május 17. 20:11
Edy Reja harmadszorra is kifejezte távozási szándékát, és ezúttal már nem tudta maradásra bírni a Lazio. A szakember szerint nem értékelték eléggé a munkáját az Olimpicóban, és a téli igazolások hiányát is hibaként rótta fel.


 

Reja a Genoa elleni bajnoki után és az Atlético Madrid elleni Európa-liga-visszavágó előtt is beadta a lemondását, ám akkor a klub vezetése még meg tudta akadályozni a távozását.

A szakember azonban nem nyugodott, és a szezon végeztével ténylegesen búcsút int az olasz fővárosnak. Meg is indokolta döntését.

„Az elnök, Lotito meg akart győzni arról, hogy mégis maradjak, de nincs mit gondolkodni ezen. Az elmúlt két évben úgy kezeltek minket, mint akik semmit sem értek el, miközben mindkétszer kvalifikáltuk magunkat az Európa-ligába” – nyilatkozta Reja.

„Természetesen ebben az évben is a Bajnokok Ligája volt a cél, de a rengeteg sérülés miatt a negyedik helyünk is értékes.”

„Januárban az volt a szándékunk, hogy megerősítsük a keretet, de nem lett belőle semmi. Az átigazolási piac zárásával öt-hat kulcsember hiányzott a csapatból” – magyarázta.

A hírek szerint Gianfranco Zola és Stefano Pioli töltheti be a megüresedett posztot.

Címkék: edy_reja
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu