Gyülekeznek a felhők Capello fölött

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 15. 18:25
Andy Carroll válogatottbeli bemutatkozása alighanem elmarad szerdán, a Newcastle United támadója ugyanis ágyéksérülést szenvedett. Vetélytársa, Jay Bothroyd ellenben élhet élete lehetőségével, és a Cardiff Cityből elsőként léphet pályára az angol válogatottban Franciaország ellen.


Az angol válogatott az utóbbi időben igen rosszul áll csatárok terén, és Andy Carroll sérülése további problémát okoz Fabio Capello szövetségi kapitánynak.

A Newcastle United támadójának az ágyéka sérült meg, ami valószínűsíthetően kiírta őt a Franciaország elleni barátságos mérkőzésről.

Az olasz mester így már csupán a tottenhames Peter Crouchból, a West Ham-es Carlton Cole-ból és a cardiffos Jay Bothroydból válogathat.

Gyepes Gábor klubtársa maga is meglepődött a meghíváson, de eltökélt szándéka, hogy beteljesíti álmát szerda este a Wembleyben.

„A pályafutásomat egy hullámvasúthoz tudnám hasonlítani. Rengeteg siker ért, de többször nagyon mélyről kellett felkapaszkodnom. Az erőfeszítéseim most meghozhatják gyümölcsét – ha már benne vagyok a keretben, szeretnék is játszani, és büszkén magamra ölteni az angol válogatott mezét.”

Bothroyd egyik legnagyobb hibájának azt tartja, hogy egy évtizeddel ezelőtt, 18 esztendősen elhagyta az őt kinevelő Arsenalt, de mint fogalmazott: az állandó játéklehetőség reményében úgy tűnt, nincs más megoldás.

Az Ágyúsok menedzsere, Arsene Wenger vasárnap délután elárulta, ő is nagyon sajnálja, hogy a csatár fiatalon elkerült Londonból, aki ha kicsit türelmesebb, komoly pályafutást is befuthatott volna az együttesnél a szakvezető szerint.

Jay Bothroyd az első játékos lehet, aki a Cardiff City labdarúgójaként szerepel az angol válogatottban.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu