Gourcuff nem kell Laurent Blanc-nak!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 29. 14:00
A Lyon karmestere, Yoann Gourcuff és a Montpellier csapatkapitánya, Mapou Yanga-Mbiwa volt az utolsó két játékos, aki körön kívül maradt, és nem utazhat az Eb-re a francia nemzeti csapattal. Azt már korábban tudni lehetett, hogy a szintén a bő keretben helyet kapott Loic Rémy, a Marseille csatára sérülés miatt nem csatlakozhat a gall kakasokhoz. Az UEFA egyébként szerda délig adott időt a kapitányoknak, hogy leadják a végleges Eb-listájukat.


A VÉGLEGES FRANCIA KERET

Kapusok: Cédric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille).

Védők: Gaël Clichy (Manchester City), Mathieu Debuchy (Lille), Patrice Evra (Manchester United), Laurent Koscielny (Arsenal), Philippe Mexès (AC Milan), Adil Rami (Valencia), Anthony Réveillère (Lyon).

Középpályások: Yohan Cabaye (Newcastle), Alou Diarra (Marseille), Florent Malouda (Chelsea), Marvin Martin (Sochaux), Blaise Matuidi (Paris-SG), Yann M'Vila (Rennes), Samir Nasri (Manchester City).

Csatárok: Hatem Ben Arfa (Newcastle), Karim Benzema (Real Madrid), Olivier Giroud (Montpellier), Jérémy Ménez (Paris-SG), Franck Ribéry (Bayern München), Mathieu Valbuena (Marseille).

Címkék: Yoann Gourcuff
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu