Götze: Csábító a Real, Barca, United

Létrehozva: 2013. március 22. 13:17
Eljátszott a gondolattal Mario Götze, milyen lenne Európa legnagyobb csapataiban futballozni, azonban most a Borussia Dortmundra és az előtte álló feladatokra tud csak koncentrálni a tehetséges középpályás.


Néhány kiemelt csillagot leszámítva kevés olyan játékosról lehet beszélni jelenleg, aki 20 évesen biztos tagja egy meghatározó európai klubnak. Mario Götze márpedig ilyen, harmadik idényét futja a német bajnoknál és egyre csak remekel, jelenleg 8 gólnál és 6 gólpassznál jár, arról nem beszélve, hogy Bajnokok Ligája-negyeddöntő vár rá.

Szerződése 2016-ig szól a Signal Iduna Parkban, de nem tudják megállni a kérdést az újságírók, hogy ne faggassák a jövőjéről. „A Real Madrid, Barcelona és Manchester United szintű csapatok csábítóak, olyan csapatok, ahol igazán lehet fejlődni" – reagált szűkszavúan a német Sport1 televzító kérdésére a 22-szeres német válogatott.

Attól függetlenül, hogy a sárga-feketék 20 pontra állnak a Bayern München mögött a Bundesligában, Götze szerint jó úton haladnak: „A bajnokságban úton vagyunk a jövő évi BL-szereplés felé, és persze, zavaró, hogy ekkora a különbség az első és a második helyezett között, de valljuk be, a bajorok eddig óriási idényt futnak" – ismerte el.

Götze jelenleg a német válogatottal Kazahsztánban tartózkodik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu