Gomez: Ezért mentem el a Bayernből

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 16. 15:26
Hétfőn, 25 ezer szurkoló előtt mutatták be a Fiorentina új erőcsatárát, a német válogatott Mario Gomezt, akit áron alul sikerült megszerezni a BL-győztes Bayerntől a liláknak. A 28 éves támadó részletesen beszélt sajtótájékoztatóján a váltás hátteréről, motívációjáról.


"Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy lejárt az időm a Bayernnél, Olaszország és Spanyolország között kellett döntenem. A Fiorentina biztosított arról, hogy komoly ambíciói vannak a Serie A-ban, negyedik helyen végeztek az előző szezonban, és előre akarnak lépni hazai és nemzetközi porondon egyaránt. Sokan furcsállhatják ezt a váltást, hiszen Münchenben mindenem megvolt, de nekem a jövő évi vb-re is gondolnom kell, ott akarok lenni a keretben" - nyilatkozta Gomez, aki azt mondta, Pep Guardiola véleményét is kikérte. A bajorok katalán edzője jó választásnak tartotta a Fiorentinát, mert támadó futballja ideális egy ilyen befejező csatár számára.

"Inkább nem ígérgetek, nem a gólok száma a lényeg, hanem, hogy minél több találatom győzelmet érjen, és ezzel hozzásegíthessem a csapatot ahhoz, hogy nyerjen valamit" - mondta saját magával szemben támasztott elvárásairól Super Mario.

GOMEZ GÓLSTATISZTIKÁI IMPONÁLÓAK - VAJON HÁNYADIK HELYEN VÉGEZ MAJD AZ OLASZ GÓLLÖVŐLISTÁN?



Címkék: Mario Gomez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu