Giggs: Ha kell, beállítom magam

Szerző: SHLétrehozva: 2014. április 25. 17:08
Pénteken bemutatkozott a sajtó képviselői előtt Ryan Giggs, a Manchester United megbízott menedzsere, aki a hétközben posztjáról eltávolított David Moyes helyét örökölte meg a kispadon. A játékosedző nem zárta ki, hogy pályára lép a hétvégén az Old Traffordon, de a legfontosabb, hogy egy motivált, győzelemre éhes csapatot lásson a Norwich elleni mérkőzésen.


"Büszke vagyok, talán sohasem voltam ilyen büszke az életemben, mint most" - kezdte Giggs, aki először is megköszönte David Moyesnak, hogy lehetőséget adott neki az elmúlt hónapokban arra, hogy segítőként belekóstolhasson az edzői munkába. "Természetesen megdöbbentem, amikor közölték velem, hogy David megy, és engem kérnek fel a posztjára" - folytatta, hozzátéve, egy percig sem habozott, hogy elvállalja-e.

Giggs nem tervez hosszú távra, most csak a jelenlegi feladatára koncentrál.

"Egyelőre csak azzal a négy meccsel foglalkozom, amely a szezonból hátravan, erre kaptam megbízást. Alig várom a szombatot, azt szeretném, ha rögtön nyerni tudnánk. Frusztráló szezon volt eddig, dehát együtt nyerünk és együtt veszítünk. Lelkesedést akarok látni, mosolyt az arcokon. Az első utasításom az volt, hogy menjetek ki a fűre, engedjétek el magatokat, élvezzétek a játékot.

"Gólokat, szereléseket várok, olyan játékosokat szeretnék látni, akik feltüzelik a társakat és a közönséget, valamint átérzik, mit jelent a Manchester United játékosának lenni.

A 40 éves MU-ikon elmondta, fel sem merült benne, hogy ez a megfelelő pillanat arra, hogy befejezze játékospályafutását.

"Visszavonulás? Dehogy! Ez felér egy ötéves hosszabbítással!" - mondta nevetve. "Ahogy csak tudok segítségére leszek a csapatnak, ha kell, játékosként" - hangsúlyozta Giggs, aki nem zárta ki, hogy a kezdőbe jelöli magát szombaton, amikor a Norwichot fogadja az Old Traffordon együttese. Ami a keretet illeti, nincs rossz helyzetben, mindenkire számíthat Robin Van Persie és Rafael kivételével.

Veretes nevekből áll az új edzői stáb:

Címkék: Ryan Giggs
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu