Gervinho: Trófeákat akarok az Arsenallal

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 1. 10:20
Gervinho már Arsenal-játékosként emlegeti magát, és nagy terveket sző az Emiratesben. A papíron még a Lille-t erősítő csatár szerint, aki a labdarúgást igazán szereti, annak az Ágyúsoknál a helye – márpedig ő ilyen. Vélhetően négy évre ír alá Észak-Londonban.


Gervinho hétfőn visszatér nyaralásból, ám az előszezonban már nem a Lille-hez, hanem az Arsenalhoz csatlakozik, a hírek szerint 11 millió fontért. Már alig várja a kihívást.

„Az Arsenalban fogok játszani, és meg sem fordult a fejemben, hogy máshova szerződjem. Azért megyek oda, mert trófeákat akarok nyerni” – fogalmazott a támadó a France Football sportlapnak.

Optimizmusát az a tény sem befolyásolja, hogy az Ágyúsok hat éve nem nyertek komoly trófeát. Hetedik kudarcos idénnyel egyáltalán nem számol, azzal viszont sokkal inkább, hogy meghatározó játékos tud lenni az Emiratesben.

„Nem azért igazolok oda, hogy a kispadon ücsörögjek. Már csak néhány részletet kell pontosítani, és akkor valóban adott lesz a bizonyítás lehetősége a világ talán legerősebb bajnokságában.”

Az elefántcsontparti támadó várhatóan négy évre kötelezi el magát az Arsenalhoz, és heti 60 ezer fontot keres majd.

Érkezése érzékenyen érintheti Nicklas Bendtnert, aki szinte bizonyosan továbbáll a nyáron.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu