Gascoigne nem tölti sitten a karácsonyt

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 9. 15:26
Paul Gascoigne megúszta, az egykori angol futballcsászárnak nem kell a börtönben ünnepelni a karácsonyt. A bíróság csütörtökön ugyan nyolchetes elzárásra ítélte a köztudottan alkoholista ex-futballistát, de ezt egy évre felfüggesztette. A vád természetesen ittas vezetés volt, ezért három évre bevonták a jogosítványát.


Bár két hónapja bűnösnek vallotta magát, megúszta a börtönt Paul Gascoigne, az angolok ittas vezetésen ért egykori sztárlabdarúgója. A 43 éves "Gazza" október 8-án bukott le, a vérében a megengedettnél négyszer magasabb volt az alkoholszint. Állítólag 142 mg alkohol volt a megengedett 35 helyett 100 ml-nyi leheletében.

A newcastle-i bíróság nyolchetes elzárást rótt ki rá, amelyet egy évre felfüggesztett. Emellett ez ex-futballistának három évre bevonták a jogosítványát, és alkoholfüggőségének kikezelésére kötelezték.

Az 57-szeres válogatott Gascoigne pályafutását a Newcastle Unitedben kezdte, majd a Tottenham, a Glasgow Rangers, a Middlesbrough, a Lazio és az Everton csapatában is megfordult. Karrierje - részben botrányai, iszákossága és mentális betegségei miatt - az 1990-es évek végén szakadt meg.

Címkék: Paul Gascoigne
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu