Galaktikus lehet a Pool klasszisából

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 23. 13:37
Egyre nagyobb liverpooli aktivitást lehet észlelni az átigazolási piacon. Persze, ez főként a város vörösebbik felére igaz. Az amerikai tulajdonban lévő Liverpool hétfőn vásárolt, a hét második felében pedig az eladási oldalt gyarapíthatja. Alvaro Arbeola távozása a küszöbön van, míg Xabi Alonso klubváltására is nagy esély van. A nyári trendeket figyelembe véve meg se lepődhetünk rajta, hogy várhatóan mindketten a Real Madridban folytathatják.


A spanyol válogatottal Európa-bajnoki címet szerző játékosok biztos pontjai voltak az elmúlt évad során fantasztikusan menetelő, ám a nagy trófeákról ezúttal is lemaradó Liverpoolnak. Ennek ellenére úgy tűnik, mindketten azt gondolják számukra nem teremhet igazán nagy babér (értsd: Bajnokok Ligája- és Premier League-győzelem) a Mersey partján.

Alvaro Arbeolának ugyan még egy év hátra van a szerződéséből, ám egyre biztosabb, hogy távozik a csapattól és egyben Angliából is. Glen Johnson hétfő leigazolásával ugyanis olyan riválist kapott, akivel szemben nem biztos, hogy biztosítva lehet tagsága a kezdőcsapatban.

A jobbhátvéd ügynöke állítólag már Madridban tárgyalt a Real képviselőivel, így akár már napokon belül megköttethet az üzlet.

Xabi Alonso esete már egészen más történet. A baszk klasszist nem adná el feltétlenül Rafa Benítez, ám a királyi gárda egyre csak srófolja fel az árat érte. Így könnyen úgy járhatnak a liverpooliak, mint a Manchester United Cristiano Ronaldo esetében: van az az összeg, amiért lemondanának középpályásukról.

Az elmúlt héten Florentino Perez húszmillió fontos ajánlatát még elutasították az angolok, ám ezúttal már harmincmillióról szólnak a híradások.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu