Fű alatt igazolt a Real a zárónapon!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. február 1. 10:16
VIDEÓ! Szépen, csendben egy húsz éves, brazil válogatott fedezetet szerződtetett a Real Madrid a zárónapon Sao Paulo-játékos Casemiro személyében. A késő esti transzfer már csak azért sem került a címlapokra, mert a bejelentés szerint a Castilla, azaz a tartalékcsapat erősítéséről van szó. Ez azonban csak olyan, mintha "próbaidőn" kellene kezdenie. Kölcsönvétel, de opciós jogot is szerzett rá a Real.


Casemiro neve már évek óta jól cseng az átigazolási piacon, még ősszel is szóltak arról hírek, hogy a PSG, a Milan és a Roma futhat érte a versenyt, és akár jóval több, mint tízmilliót is kiadhat érte.

A játékos fejlődése azóta megtört, formája ingadozik, a Sao Paulo készen állt lemondani róla. Remekül fejel, kiváló a fizikai felépítése, védekezésben és támadásban egyaránt hasznos, de sokak szerint nincs meg a kellő hozzáállása ahhoz, hogy európai szintű sztár lehessen. A Castillához túl jó, a Realhoz talán túl gyenge.

Az alábbi ábrán Casemiro becsült piaci értékének változását vehetjük szemügyre a transfermarkt.de alapján. Jól látható, ahogy megindult a lejtőn. A Real Madridnál azonban lesz lehetősége a fejlődésre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu