Fogorvoshoz küldenék Ronaldót

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 22. 17:04
Vadócz Krisztián csapattársa újabb nyilatkozatában esett neki a Real Madrid szupersztárjának, Cristiano Ronaldónak, aki január végén csúnyán megsértette meccsük alatt. A portugál akkor azt kérdezte tőle: "Neked mennyi a fizetésed?" Pandiani óvatosan arra célzott, saját hazájában az ilyen ügyeket úgy rendezik, hogy igazítanak egyet a "bajkeverő" fogsorán.


"Irritál, hogy olyasvalaki szól be, aki régebben még mezítláb rugdosta a kavicsokat a parton és olyan szegény kis szigetről származik, mint amilyen szegény családból származik. Nem ezt érdemlem, mindig ugyanúgy odateszem magam, rossz időszakomban is, jó időszakomban is. Megsértett, ezért mondtam, amit mondtam. Az én országomban nem így rendeztük volna ezt az ügyet, de a futball iránti szeretetemre gondolva inkább szavakban fejeztem ki a véleményemet. Az én országomban már kérhetné az időpontot a fogorvostól" – nyilatkozta Pandiani a COM Radiónak.

A két sztár háborúja az Osasuna-Real Madrid mérkőzés óta tart, ahol Ronaldo a meccs alatt fölényesen szólt oda Pandianinak eképpen: "Neked mennyi a fizetésed?"

Az uruguayi nem akármilyen elégtételt vett, először is csapata 1-0-ra nyert, másodszor a sajtó elé citálta az ügyet: "Cristianónak nincs ki a négy kereke. Sokkal emberségesebben kellene viselkednie a pályán. Be kell fejeznie a szemtelenkedést. Példát kellene vennie a világ legjobb játékosáról, Messiről. Nem mellesleg pedig, aki minden hétvégén a bajt keresi, az nem kerülheti el a büntetést sem" - mondta még egy korábbi sajtótájékoztatón.

Mourinho korábban védelmébe vette tanítványát, miszerint "Pandianinak csak a reklám kellett", erre sem felejtett el válaszolni az Osasuna kiválósága: "Tizenegy év után nincs szükségem arra, hogy ezek ketten reklámot csináljanak nekem."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu