"Fellaini kell a MU-nak, nem Fabregas!"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 16. 16:30
Lou Macari, a Manchester United egykori középpályása szerint az új menedzsernek, David Moyesnek sokkal inkább egykori játékosát, Marouane Fellainit kellene megszereznie az Evertontól a középpályára, semmint Cesc Fabegast hajkurászni Barcelonában. A belga jobban passzol a csapatba.


 

A hírek szerint a Manchester United hétfőn 30 millió eurós ajánlatot tett a Barcelonának a középpályás Cesc Fabregasért, aki nem mellesleg pár éve még a rivális Arsenal meghatározó játékosa volt.

Lou Macari, az angol bajnokcsapat egykori játékosa szerint azonban nem a spanyol kellene a legjobban a csapatba. "Amit Marouane Fellainitól megkaphatnánk, és Fabregastól nem, azok a gólok" - mondta a 64 éves skót.

"Szeret előre menni, és nem vagyok biztos abban, hogy Fabregas is ugyanígy van ezzel. Ő legfeljebb csak biztonságot tud vinni a középpályára, tartatni a labdát. Erre a csapatrészre azonban mindenképpen kell valaki, legalább egy, de akár két játékos is."

"Ashley Young jelenleg sérült, Antonio Valencia kint sincs is a távol-keleti túrán, Ryan Giggs már nem lesz fiatalabb, Paul Scholes pedig végleg elment. A szurkolók már egy éve is egy középpályásért sikoltoztak, és idén még inkább így van."

Ezzel egy mésik United-legenda, az egykori balhátvéd, Denis Irwin is egyetért. "Scholes-szal egy fantasztikus játékos vonult vissza, Darren Fletcherről pedig nem tudni, mikor tér vissza. Erősíteni kell középpályán, de biztos vagyok abban, hogy Moyesnek már megvannak a saját ötletei."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu