Fel sem merült Lampard hosszabbítása!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 14. 10:05
Minden jel arra mutat, hogy Frank Lampard, a Chelsea ikonja elhagyja a Stamford Bridge-et, és külföldre igazol. A nyáron jár le a szerződése, de a hosszabbítás még csak nem is téma a londoniaknál. Lampard legfrissebb nyilatkozatában hangsúlyozta, rendszeres játéklehetőségre vágyik.


"Egyéves hosszabbítás, kétéves hosszabbítás? Fel sem merült. Semmit sem mondanak. Utólag visszatekintve szerintem nem volt rossz szezonom, különösen ahhoz képest, ahogy mondjuk februárban álltak a dolgok. Még lehet két vagy három jó év bennem. Nem én döntök, a klubnál pattog a labda. Bárhogy is történjék, szép időket éltem meg a Chelsea-nél, semmi sem tart örökké. A legjobb, ha tiszta vízet üntünk a pohárba, nem vagyok az a játékos, aki vállalja, hogy hosszú ideig csak a kispadot koptatja. Részese akarok lenni a meccseknek, ilyen a természetem, mindig is erre törekedtem" - mondta Lampard, aki azzal zárt, megérti, ha nincs bebetonozott helye a kezdőben 34 évesen, de a rendszeres játéklehetőséghez ragaszkodik.

Rafa Benítez be sem állította a sztárt csütörtökön, a klubvébén, lehet, hogy már csak az a kérdés, hogy a télen, vagy a nyáron történik meg a szakítás.

Címkék: Frank Lampard
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu