Falcao fejében nem a távozás jár

Létrehozva: 2012. október 3. 18:48
Megpróbálta csillapítani a körülötte forgó pletykaözönt Radamel Falcao, a spanyol bajnokság góllövőlistájának éllovasa a Marcának kiemelte, hogy az Atlético Madridnál képzeli el a jövőjét, és erre megvan a nyomós oka.


A kolumbiai sztár édesapja szeptemberben elmondta, hogy fia álma lenne az ősi rivális Real Madridban játszani, de azt is állította, hogy a Premier League-ből Manchester City és a Chelsea is intenzíven érdeklődik iránta.

A Porto korábbi gólkirálya azonban lecsendesítette a viharos viezeket: „Igen, felmerült bennem a távozás esélye, amikor a klub elnöke közölte, ha nem lesz meg a Bajnokok Ligája, akkor nehéz lesz velem folytatni."

Ezt a kijelentést még a tavasz végén tették a Matracosok, és úgy tűnt, hogy már júniusban léphetnek ügyében, de végül semmi nem történt egészen az Európai Szuperkupa-döntőig, amikor szinte egymaga tette tönkre a Chelsea-t és indította el kettőzött erővel az újabb áradatot, de immár 60 millió eurós árakat generálva játékával.

„Eleinte bizonytalan volt a jövőm a pénzügyi viszonyok miatt, de a csapat komoly áldozatokat hozott és szinte a teljes keretet együtt sikerült tartani. Mindez ízelítőt ad abból, hogy menedzselik a csapatot. Ami engem illet, jópár évig szól még a szerződésem, jelenleg az Atlético körül forog az életem és másra nem is tudok gondolni."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu