Fabregas tisztázta: boldog a Barcánál!

Létrehozva: 2012. szeptember 8. 16:50
Megunta a róla szóló találgatásokat Cesc Fabregas, akit a sajtó az Arsenallal és a Milannal is hírbe hozott az elmúlt napokban, és Twitterén keresztül simította el a barcelonai boldogtalanságáról szóló pletykákat.


A spanyol válogatott Tito Vilanova irányítása alatt feltűnően kevés lehetőséghez jut, és akkor sem tud igazán kibontakozni (a Valencia és Osasuna elleni győzelem során végig pályán volt, de a két Clásicón összesen 10 perc jutott neki). A média ráharapott a sztorira, és máris összerakta a képet, itt bizony valami gond lehet a háttérben, így a tavalyi nagy összeborulás után akár már januárban vagy jövő nyáron szakítás lehet az ügy vége.

Először azt pletykálták, hogy az átigazolási piac utolsó napján visszatér az Arsenalhoz, ahol több játéklehetőség várhat rá, majd a héten arról szóltak a hírek, hogy a Milannál várják tárt karokkal, ha rosszul sül el az ősz.

A hiteles válasz megérkezett, mégpedig személyesen Fabregas részéről: „Jó reggelt kívánok mindenkinek, el szeretnék kerülni mindenfajta félreértést – kezdte Twitterén, majd teljes pozitívummal beszélt helyzetéről. – Jól érzem magam Barcelonában, boldog vagyok a klubnál, és csapattársaim maximális támogatását élvezem."

„Csakis a munka érdekel, és az, hogy a legjobbat nyújtsam a csapat számára. Szép szombatot" – tette hozzá.

Fabregas jelenleg a spanyol válogatottal készül a Grúzia elleni nyitányra vb-selejtezőkön, a keddi mérkőzés a Szaúd Arábiával szemben, barátságos meccsen aratott 5-0-s győzelmet követi.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu