Ez Adriano utolsó dobása, szerződtetik!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 17. 23:15
Bréking: visszatér a profi labdarúgás világába a korábbi brazil válogatott ász Adriano, aki ismét Inter-játékos lesz, de ezúttal a brazil Inter, vagyis a Sport Club Internacional mezét ölti magára. Tavaly március óta nem volt csapata.


A tulajdonos és a vezetőedző Dunga is úgy van vele, egy próbát megér a húzás, hat hónapra szerződtetik (opcióval az egyéves hosszabbításra), a 99-es számot kapja. Csütörtökön érkezik Porto Alegrébe Forlán és D'Alessandro együtteséhez, ahol a nyáron valószínűleg Európába igazoló Leandro Damiaót váltja. A hivatalos bejelentés bármelyik pillanatban megtörténhet.

Adriano a Corinthiansban játszott legutóbb, annak már több mint 15 hónapja. Ott rögtön lesérült, később  nagyon fontos gólt is szerzett, de hamar visszaesett, hozzállásával ismét csak gondok adódtak. Nem tette oda magát az edzéseken, súlyproblémái is voltak.

A Flamengo, a Fiorentina, a Parma, az Internazionale, a Sao Paulo, a Roma, és a Corinthians után ez lesz a nyolcadik klubja pályafutása során a 31 éves csatárnak, aki ígéri, formába lendül, sokat fogyott az utóbbi hónapokban. Az Uralkodó közel 150 gólt szerzett tétmeccsen karrierje során, 48-szoros válogatott. Brazil és olasz bajnok, Copa América-győztes.

Az Internacional (Pato nevelőegyesülete) öt forduló után a középmezőnyben tanyázik a brazil élvonalban.

ADRIANO LEGSZEBB GÓLJAI

Címkék: Adriano
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu