Essian aláírt Milánóban

Szerző: MTILétrehozva: 2014. január 27. 13:37
Hétfőn véglegessé vált, hogy Michael Essien a Chelsea-től az AC Milan labdarúgócsapatához szerződik. A ghánai középpályás másfél évre szóló megállapodást írt alá a milánói piros-feketékhez, akik kedden sajtótájékoztatón mutatják majd be új szerzeményüket. Essien szombaton előbb nem ment át az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálaton, végül azonban az orvosok sem gördítettek akadályt a szerződés elé, korábban sérült térda mégis terhelhető.


A klubváltás hírét a Chelsea a honlapján erősítette meg. José Mourinho, a londoniak vezetője azzal kommentálta Essien távozását, hogy a kitűnő futballista rengeteget tett a csapatért, ezért sem gördítettek akadályt Milánóba szerződése elé.

A 31 éves Essien 2005-ben igazolt a Chelsea-hez, melynek színeiben 256 meccsen lépett pályára, s 25 gólt szerzett. Az angol csapatnál az utóbbi időben mellőzött futballista komoly erősítés lehet az AC Milan számára, mely a mostani szezonban gyengélkedik az olasz bajnokságban, s annak ellenére is csak a kilencedik, hogy legutóbbi két találkozóját megnyerte.

Címkék: Michael Essien
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu