Elhunyt a Livorno játékosa

Szerző: SHLétrehozva: 2012. április 14. 17:15
Hirtelen szívmegállás következében összeesett a szombat délutáni Pescara-Livorno Serie B-meccsen a vendégek 25 éves védője, Piermario Morosini, akit a kórházban már nem tudtak újjáéleszteni az orvosok.


A védő a 31. percben zuhant a földre, egy pillanatra még felkelt, de másodszorra már nem, jönniük kellett az orvosoknak, majd a mentőkocsinak. A találkozót azonnal félbeszakították.

A kórházban az orvosok minden igyekezete ellenére már nem sikerült visszahozni az életbe a futballistát.

Olasz beszámolók szerint Armando Madonna vezetőedző sokáig vacillált, hogy Filkor Attilát vagy Morosinit tegye-e a kezdőbe, végül a korábbi olasz U21-es válogatott futballista mellett döntött, aki a télen érkezett az Udinese csapatától a Livornóhoz kölcsönben.

Filkor később, 2-0-s Livorno-vezetés után, a 30. percben mégis beállt a gólszerző Luca Bellingheri helyére, egy perccel a tragikus eset előtt. A magyar játékost próbáltuk telefonon elérni, azonban nem jártunk sikerrel.

Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) Piermario Morosini szombat délutáni tragikus halála után úgy döntött, hogy nem rendeznek futballmérkőzéseket a hétvégén itáliában, így a Serie A-ban sem - ezt a főtitkár Antonello Valentini jelentette be.



SERIE A, EZ LETT VOLNA A 33. FORDULÓ MŰSORA
Szombat
Milan-Genoa 18:00
Udinese-Inter 20:45
Vasárnap
Novara-Lazio 12:30
Siena-Bologna 15:00
Atalanta-Chievo 15:00
Cesena-Juventus 15:00
Lecce-Napoli 15:00
Palermo-Parma 15:00
Roma-Fiorentina 20:45
Cagliari-Catania 20:45

Címkék: Livorno
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu