Egy kém a Leverkusen új igazolása?

Szerző: SHLétrehozva: 2012. november 5. 17:41
A nyár óta szabadügynök Sebastian Boenisch egész héten a Fortuna Düsseldorffal edzett, aztán el is utazott Leverkusenbe, de nem játszani, hanem aláírni az ellenfélhez... Véletlen, vagy kémkedés áldozata lett a Fortuna?! A csapat ügyvezetője felháborítának nevezte az esetet.


A Bayer 90 perccel a Bundesliga-meccs előtt jelentette be, hogy övé a korábbi Werder-sztár, aki az Eb-n is játszott a lengyel válogatottban. Boenisch egész héten az új játékrendszerben gyakorló ellenféllel készült, és nem kizárt, hogy "jelentett" is arról, hogyan működik a Fortuna karácsonyfaalakzata (4-3-2-1), vagy hogyan nem.

A csapat ügyvezetője felháborítónak nevezte, amit a a játékos művelt, de általános álláspont a düsseldorfiaknál, hogy nem feltételeznek szándékosságot. A csapat vezetőedzője, Norbert Meier elmondta, az értekezleten nem is vett részt Boenisch, és a futballbizniszben sok minden előfordulhat, így egy ilyen eset is.

„A Leverkusen balszélsőt keresett, és sérülten is kellett neki Boenisch. Véletlen, hogy pont ellenük játszottunk. A jövőben azért jó lesz elkerülni az ilyen eseteket, márhogy a rivális szerződteti a tesztjátékosunkat..."

A csapatkapitány Andreas Lambertz: „Nem hiszem, hogy kém volt. A Bayernek nincs szülsége arra, hogy ilyen módszerekhez folyamodjon.“

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu