Eden Hazard-t figyeli a Real Madrid

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 30. 16:44
Megkezdte az Eden Hazard-hadműveletet a Real Madrid, a De Standaard című belga napilap szerint Florentino Pérez engedélyt adott Zinedine Zidane-nak a tárgyalások megkezdésére a Lille-lel.


A korábbi francia legenda, a madridiak jelenlegi sportigazgatója régóta árgus szemekkel követi a 20 éves szupertehetség minden lépését, és meggyőzte a klubelnököt arról, hogy szüksége van rá a spanyoloknak.

Az eddig leggyakrabban az Arsenallal szóba hozott középpályás iránt állítólag a Liverpool és a Paris Saint-Germain is érdeklődik, és elnézve irányítói képességeit a blancók sem akarnak lemaradni róla. A lap szerint jó ideje szemmel tartják őt.

A nagy falat a vételár lehet, hiszen eddig 40 millió euró körüli összegek repkedtek, ám nemrég Michel Seydoux, a Lille elnöke arról beszélt, Hazard a 28 millió euróért eladott Samir Nasri dupláját éri. Azaz, már bőven 50 millió felett járunk...

Ha ez nem lenne elég, felmerülhet a kérdés, az amúgy is bombaerős középpályán hol szorítanának helyet a belgának, mikor Kaká is rendre csak padozik?

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu