Ebbe csak 18+-osok kattintsanak bele!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. február 6. 16:10
A Nigériai Prostituáltak Szövetsége közleményben jelentette be: ha a Szuper Sasok megnyerik az Afrika-kupát, egy hétig ingyenes lesz valamennyi szolgáltatásuk. A nemzet büszkeségei már az elődöntőnél járnak…


 

Nigériában szívügy a labdarúgás, amit mi sem jelez jobban, mint az örömlányok nagylelkű felajánlása a negyeddöntős továbbjutást követően.

„Gratulálunk a nigériai nemzeti csapatnak, hogy bejutott a következő fordulóba. Biztosítani szeretnénk őket támogatásunkról, nagyon örülnénk neki, ha labdarúgásunk ismét régi fényében ragyogna.”

„Hogy bizonyítsuk elkötelezettségünket, egy hét ingyen szexet vállalunk, ha a Szuper Sasok megnyerik a trófeát” – áll a közleményben.

A kommünikéből nem derül ki, de a felajánlás nagy valószínűséggel nemcsak a válogatott tagjaira, hanem valamennyi nigériaira vonatkozik – sőt talán még a turistákra is.

A magyarországi olvasók kedvéért utánanéztünk: a fővárosba, Abujába egy retúr repjegy 250 ezer forintba kerül Budapestről hétfői indulással, egyhetes kinntartózkodással.

Ahhoz, hogy az együttes hazavihesse a serleget, még két meccset kell megnyernie: a szerdai elődöntőben Malival játszik, míg a döntőt vasárnap rendezik a dél-afrikai Johannesburgban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu