Drogba a Chelsea-be hívta Yaya Tourét

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 3. 12:23
Yaya Touré, a Manchester City középpályása egy tévéműsorban elárulta, hogy 2005-ben, amikor visszatért Ukrajnából, felkereste őt honfitársa, Didier Drogba, a Chelsea csatára, hogy a Stamford Bridge-re hívja, de ő Görögországba szerződött.


 

Yaya Touré és Didier Drogba az elefántcsontparti televízióban ültek le egymással, hogy tisztázzák nézeteltéréseiket, mert sokan ennek tudják be az afrikai országban, hogy a nemzeti válogatott nem ért el komolyabb sikereket.

"Sosem veszekedtem Drogbával, mint azt az emberek gondolják - mondta a műsorban a sorozatban kétszer is az Év Afrikai Labdarúgójának választott Touré. - Didier régi barátom volt, és például mindent megett, hogy 2005-ben én is a Chelsea-hez igazoljak. Azóta közeli cimborák vagyunk."

"Szeretnél az ellenségeddel egy helyen dolgozni? Didier a barátom, a bátyám és a tanácsadóm. Sosem ellenségeskedtünk, és soem fogunk" - zárta rövidre a 30 éves középpályás, aki végül mégis a Premier League-be került.

2010-ben Barcelonából igazolt a Manchester Cityhez, amellyel angol bajnok lett a 2011/2012-es szezon végén, egy évvel előtt megnyerte az FA Kupát, majd tavaly az Angol Szuperkupát. Jelenlegi szerződése 2017 nyaráig tart. A 35 éves Drogba az isztambuli Galatasaray játékosa.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu