Döntő Chelsea-roham Torresért!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 30. 10:25
A 2010-2011-es szezon eddigi legnagyobb „csatája” előtt áll a Liverpool FC, de ezúttal nem a csapatnak, hanem a vezetők előtt áll egy roppant nehéz ütközet. Az Anfielden ugyanis imádják Fernando Torrest, akit a januári átigazolási piac hétfői zárásáig meg akar szerezni a Chelsea, minden lehetséges eszközt be is szeretne vetni. Az angol média 50 millió fontos ajánlatról tud, de szó van arról is, hogy Nicolas Anelka költözne a Vörösök öltözőjébe.


 

A Kékek mlár évek óta figyelik a spanyol világ- és Európa-bajnokot, korábban is tettek lépéseket a leigazolásáért. Akkor nem járt eredménnyel a próbálkozás, de most Roman Abramovics nagyon eltökélt, legalább 50 millió fontot szán az üzletre.

A Poolnál lassan ikonikus népszerűségre tett szert az Atlético Madrid egykori közönségkedvence, de az elmúlt napokban megfagyott körülötte a levegő. A támadó ugyanis közölte a vezetőkkel, hogy korábbi nyilatkozatával ellentétben már nem akarja kitölteni 2013-ig szóló szerződését. Pedig számítanak rá a jövőben is, de úgy tűnik, a Kölyök becenevű sztár Kenny Dalglish helyett immár Carlo Ancelotti szavaira vágyik, vagyis mindenképpen Londonba akar szerződni.

A Chelsea-nek sietnie kell, lévén hétfőn lezárul a téli átigazolási időszak. Ezért kíván visszautasíthatatlan ajánlatot tenni. Az 50 millió font kecsegtetően hangzik, ebből bőven futná a Poolnak arra, hogy pótolja Torrest. A napokban jött is a hír, hogy a klub már megegyezett az Ajax Amsterdam gólvágójának, Luis Suareznek az áráról. Az uruguayi futballista talán megfelelően „ugorhatna be” a hispán helyére, de nyilvánvalóan meg kellene szoknia az Eredivisie-től lényegesen erősebb és hajtósabb Premier League-et.

A Chelsea által „felkínálandó” Anelkának nem lennének ilyen gondjai, hiszen a Kékek előtt már futballozott az Arsenalban és a Boltonban is. A rutinos francia támadó mostanában nem szerepel fényesen, de azt senki sem vitathatja, hogy képességei hasznára lennének a Liverpool FC-nek.

Fernando Torres 50 millió fontos átigazolási díja egyébként brit csúcs lenne.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu