Demba Ba a Chelsea-vel tárgyalt, de...

Létrehozva: 2012. december 31. 11:37
Megindult a harc a tél valószínűleg legjobb vásárának ígérkező Demba Báért, akit tudásához képes aprópénzért lehet vinni. A Chelsea kezdte a rohamot, már vasárnap tárgyalt vele, de még közel sincs vége az ügynek.


A Sky Sportson jelent meg először a hír a délutáni órákban, hogy a londoniak képviselői személyesen a legutóbb az Emiratesben duplázó, összesen 13 bajnoki gólnál járó szenegálival találkoznak, amire sor is került.

A Daily Mail úgy tudja, hogy Roman Abramovics 2 millió fontos azonnali bónusszal jutalmazná meg, ha a Stamford Bridge-et választaná, persze nem csoda, óriási a verseny érte. A tavaly érkezett 27 éves támadó newcastle-i szerződéséből alig másfél év van hátra, ráadásul abból jutányos, 7-7,5 millió font körüli összegért ki lehet vásárolni.

Maga Ba sem akar maradni, viszonya úgy hírlik, nem felhőtlen Alain Pardew menedzserrel. Az Arsenalt, de a Liverpoolt is intenzíven emlegették a napokban, és a Daily Mail friss híre szerint mindkét csapat reménykedhet, mert nem ment minden zökkenőmentes a vasárnapi tárgyalásokon. Állítólag azon bukott meg az egyezkedés, hogy bár a Chelsea hajlandó lett volna jelenlegi heti 20+20 ezer fontos fizetését megduplázni, de Ba ennél többet akart.

Pedig a Bajnokok Ligája-címvédő kényszerhelyzetben lehet, ha valóban 12 millió fontért eladja a Liverpoolnak Daniel Sturridge-ot, hiszen Fernando Torres mellett egyedül Lucas Piazón maradna valamirevaló csatár. Édeskevés.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu