Del Bosque: Ez nem a mi napunk volt...

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 20. 17:43
Kedden a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott 1-0-s vereséget szenvedett Johannesburgban Dél-Afrika csapatától. Vicente del Bosque szövetségi kapitány nem kereste a kifogásokat, nem akarta senkire és semmire fogni a váratlan vereséget. Mint mondta, nincs mentségük a kínos zakóra.


 

Szerda este a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott Johannesburgban meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett Dél-Afrikától. Vicente del Bosque szövetségi kapitány a meccs után nem kereste a kifogásokat.

"Elég hosszú volt az utazás, de ez persze nem mentség - mondta a 62 éves szakember. - Volt időnk pihenni és edzeni is, így nem lehet kifogásokat keresnünk az eredmény miatt."

A spanyol csapat nem játszott valami fantáziadúsan, és gyakran tűnt úgy, hogy elképzelés nélkül rohamoznak, passzolgatnak, és próbálják bevenni az ellenfél kapuját. "A játékosaim próbálkoztak, és pár labdát sikerült is belőni a dél-afrikaiak mögé."

"Ennek ellenére egyszer sem jártak sikerrel, és ahogy láttam, nem is érezték úgy, hogy bármi is sürgetné őket, legalábbis ami a támadásokat illeti. Az első húsz perc rendben volt, volt pár lehetőségünk."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu