David Silva kiégett, Mancini tanácstalan

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 25. 17:08
Roberto Mancini nem tudja, hogyan rázza fel David Silvát, pedig a középpályás gyenge teljesítménye alaposan visszaveti az egész csapatot. A Manchester City menedzsere a spanyol válogatottat okolja.


 

David Silva az előző idény hasonló időszakában húzóembere volt a Manchester Citynek, ehhez képest a mostani szezonban három meccset is a padon kezdett.

Vasárnap az Arsenal ellen a kezdők közé nevezte Mancini mester, a spanyol azonban ismét harmatgyengén futballozott, ami komolyan aggasztja a szakembert.

„Nehéz időket él át. Ő is emberi lény, és nincs százszázalékos állapotban. Kemény munkával orvosolható a helyzet, ez az egyetlen kiút” – magyarázta az olasz.

„Nem hiszem, hogy pihenésre lenne szüksége. Talán azért volt fáradt, mert játszott az Európa-bajnokságon, aztán meg elutazott a válogatottal Puerto Ricóban, illetve játszott Szaúd-Arábia ellen.”

Silvának a nyáron valóban nem volt sok ideje a szusszanásra, hiszen július 1-jén pályára lépett az Eb-döntőben, majd augusztus közepén már ismét játékra kellett jelentkeznie.

Attól mindenesetre nem kell tartania a játékosnak, hogy a City útjára engedné, a napokban ugyanis új, ötéves szerződést írtak alá a felek.

A manchesterieknek ugyanakkor össze kell szedniük magukat, a PL-ben háromszor is pontot hullajtottak, míg a Bajnokok Ligájában vereséggel rajtoltak.

Címkék: David Silva
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu