Dani Alves kiosztotta Mourinhót

Szerző: SHLétrehozva: 2011. december 21. 13:55
Daniel Alves szerint csak az irigység szól José Mourinhóból, mikor a Barcelonát bírálja. A katalán hátvéd rámutat, a számok magukért beszélnek, és a Real Madrid mestere jobban tenné, ha csöndben maradna.


 

A Barcelona vasárnap óta hivatalosan is a földkerekség legjobb csapata azzal, hogy megnyerte a klubvilágbajnokságot, José Mourinho szerint azonban nem nagy szám, hogy „néhány kisebb meccset” behúztak.

Dani Alves a katalánok honlapján válaszolt a Real Madrid trénerének, akinek motivációját sejteni véli.

„Mourinho szerepet játszik, mindenki más sikerét alábecsüli. Az egyetlen dolog, amit értékel, azok a saját sikerei. De a személyisége már csak ilyen, el kell fogadnunk” – bírált a brazil bekk.

„Az én hozzáállásom merőben más. Ahhoz, hogy ezeket a ’kisebb meccseket’ egyáltalán lejátszhassuk, meg kellett nyernünk a Bajnokok Ligáját. Mi megcsináltuk, és ezért nagyon boldogok vagyunk. Az irigység rossz dolog.”

Alves egyúttal leszögezte, Mourinho kritikái nem okoznak álmatlan éjszakákat neki, nincs ugyanis miért aggódnia.

„Nem zavar minket a Madrid, mert nem érzünk kisebbségi komplexust vele szemben. Az azonban bosszant, hogy egyfolytában elvitatják a sikereinket, mindig ott van a ’de’ és a ’miért’. Ez az egyetlen, amit nem értek, de felfogtam, hogy ez egy megnyerhetetlen háború. Mi csak futballozni akarunk, és megnehezíteni mások feladatát.”

A Barcelonának lesz is teendője az újévben, hiszen a Real Madrid hárompontos előnnyel megy a téli szünetre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu