Criscito az Inter célkeresztjében

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 27. 12:55
Orosz lapértesülések szerint az Internazionale vissza szeretné csábítani Olaszországba a válogatott balhátvédet, Domenico Criscitót, aki 2011 óta nyara Zenit Szentpétervár játékosa. A milánói csapat már a januári átigazolási időszakban le akarja igazolni.


 

Az orosz Izvesztyija értesülései szerint az Internazionale már januárban be fog jelentkezni a Zenit Szentpétervárnál, hogy hazavigye a válogatott balhátvédet, Domenico Criscitót.

Walter Mazzari vezetőedző azért szeretne igazolni a posztra, mert nem vált be az egy éve igazolt urugayi Álvaro Pereira, és a Genoa egykori védőjében találta meg az ideális jelöltet a helyére.

A 26 éves Criscito már januárban jelezte, hogy a lehető leghamarabb el szeretné hagyni a Premjer Ligát, és vissza akar térni a Serie A-ba, az Inter pedig azóta figyeli, amióta 2011 nyarán Szentpétervárra igazolt.

A játékos csak nemrég tért vissza egy hosszas sérülésből, és nem lesz egyszerű visszatérni a kezdőcsapatba, az argentin Cristian Ansaldi ugyanis meggyőzően teljesít, így az újság hírei szerint a Zenit hajlandó lesz eladni Criscitót.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu