„CR7 nem PSG-ajánlat miatt szomorú"

Létrehozva: 2012. szeptember 21. 19:16
Maga a Paris Saint-Germain elnöke cáfolta azt a kombinációt, miszerint a pénzt mértéktelenül költő egyesület esetleges háttértevékenysége játszana szerepet Cristiano Ronaldo korábbi boldogtalanságának hátterében.


Nasszer Al Kelaifivel a Marca készített részletes interjút a napokban, amelyben többek között szóba került az aranylabdás nagy vihart kavart ügye, de sok más is. „Ha Ronaldo szomorú, annak semmifajta köze nincs ahhoz, hogy bármifajta ajánlattal próbáltuk volna megkörnyékezni" – hangsúlyozta a dúsgazdag katari üzletember.

„Ha érdeklődnénk, először a Real Madriddal vennénk fel a kapcsolatot, de eleve, nem tisztem beszélni más klubok játékosairól. Tiszteletben tartom a madridiakat és fantasztikus elnöküket, Florentino Pérezt. Túl korai lenne nyilatkozni egy olyan vérprofi labdarúgúról, mint Cristiano Ronaldo" – tette hozzá semleges hangnemben.

Azt persze Kelaifi sem tagadta, hogy a rohamléptekkel erősítő párizsiak számára nagy pluszt a portugál sztár és Lionel Messi. „A világ két legjobb játékosának megvan a maga varázsa, elképesztő lenne egy klubban látni őket."

Az újgazdag fővárosiakat alig több mint 12 hónapja vette át az új tulajdonos, és azóta több mint 250 ezer fontot költöttek játékosra. Többek között Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi, Lucas Moura és Javier Pastore érkezett, míg a kispadra Carlo Ancelotti ült le. A 38 éves Kelaifi szerint viszont a pénz nem minden.

„Kétségtelenül sokat segít, de nem jelent azonnal sikert. Komoly vagyon áll rendelkezésünkre Katarban, de nem akarjuk két kézzel szórni. Hosszú az út a csúcs felé vezető, ötéves projekt keretében akarunk eljutni a célhoz. Az első lépést megtettük, ott vagyunk a Bajnokok Ligájában, a következő az lesz, hogy megnyerjük a bajnokságot és mellette versenyképesek maradjunk a nemzetközi porondon" – határozta meg a közeljövőt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu