City: egy nap, öt igazolás?

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 31. 16:14
Nagy a sürgés-forgás a Manchester City háza táján is: a Swansea-szélső Scott Sinclair már világoskék mezben pózol, Maicont orvosira várják, a sajtó szerint au is eldőlt, hogy Javi García 24 millió fontért az angol bajnoké. A Fiorentina középhátvédjével, Matija Nasztasziccsal már mindenben megállapodtak, csak egy bejelentés hiányzik. Euróban közel 60 milliót költ a City.


A 23 éves, ex-chelsea-s Scott Sinclair boldogan nyilatkozott a csapat honlapján, miután euróban nyolcmilliót csengetett érte ki a City.

Maicon lehet a következő, aki tollat vesz a kezébe, és manchesteri szerződésre kanyarintja oda a nevét, az Inter-védő már úton van a gyárvárosba (minden ellenkező híresztelésssel ellentében nem InterCityvel).

A bombahír, hogy Nigel De Jong pótlása úgy 25 millió euróba kerül a Citynek, borsos árat fizethetnek a Benfica spanyol belső középpályásáért, Javi Garcíáért, aki Rodwellel csatázhat majd nagyokat a kezdő tizenegybe kerülésért. Természetesen neki is át kell esnie este az orvosin, ha éjfélig citys akar lenni.

Matija Nasztaszics ügyében már nincsenek kérdőjelek, Szavicsot adják érte, és egy 16 millió eurós csekket.

További hír, hogy a Polgárok rutinos, 34 éves kapust hoztak az Eastlansre Richard Wright (ex-Arsenal, ex-Everton, ex-Ipswich) személyében.

 

Címkék: Javi Garcia
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu