Chile bemelegített a spanyolokra

Létrehozva: 2014. június 14. 01:52
Chile 3-1-re legyőzte Ausztráliát a világbajnokság B-csoportjának 1. fordulójában. A dél-amerikaiak villámrajtot véve 14 perc után már 2-0-ra vezettek, ám korán lazítottak és végül nyögvenyelős győzelmet arattak.


Arturo Vidal térdműtéte után némileg váratlanul a chilei kezdőben szerepelt, ami érezhetően nagy lökést adott a társaknak, még akkor is, ha a Juventus középpályása viszonylag csendes volt és egy óra után le is cserélték.

Ugyanis a kezdeti komoly iramot Alexis Sánchez okos lövéssel, Jorge Valdívia pedig egy nagyszerű, léc alá tartó csavarással mattolta a bizonytalan auszikat. Ekkor úgy tűnt, Chile véglegesen pontot tesz a mérkőzés végére, ám hamar kiengedett, Tim Cahill pedig egy pontos fejessel mutatta meg, hogy az alacsony védők között nagyon él.

Ekkor indult el az adok-kapok, a dél-amerikai kapus, Bravo óriásit hárított egy lapos lövésnél, míg a másik oldalon a gólvonalról mentettek az ausztrálok. A végére egyre feszültebbé, görcsösebbé váltak Sánchezék, ám kitartottak, Beausejour 18 méterről kilőve a bal alsó sarkot tett pontot a meccs végére. Jöhet a chilei-spanyol rangadó!

VILÁGBAJNOKSÁG, B-CSOPORT, 1. FORDULÓ:

Chile-Ausztrália 3-1 (Sánchez 12., Valdivia 14., Beausejour 92., ill. Cahill 35.)


CHILE 2-1 Australia | All Goals |  FIFA World... by Ecuadordefutbol

Az első három találat...


Beausejour Amazing Goal Chile vs Australia 3 -1... by edn-qrz

...és a negyedik!

A B-CSOPORT ÁLLÁSA:
1. Hollandia 1 1 0 0 5-1 3
2. Chile 1 1 0 0 3-1 3
3. Ausztrália 1 0 0 1 1-3 0
4. Spanyolország 1 0 0 1 1-5 0

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu