Cazorla megegyezett az Arsenallal

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 24. 15:58
A Guardian beszámolója szerint az Arsenal megállapodott Santi Cazorlával, és 20 millió eurót fizetne érte a Málagának. Igen ám, de az andalúzok leszögezték, eszük ágában sincs elengedni egyik legjobbjukat. A kényszer azonban nagy úr lehet.


 

A Málaga játékosai bérük 30-40 százalékát hiába próbálják bevasalni hónapok óta, a klubházban üres ígéretekkel kell beérniük, amire Santi Cazorla az első között unt rá a Guardian manchesteri lap értesülése szerint.

A válogatott szélső szóban meg is egyezett az Arsenallal, amely 20 millió eurót rögvest átutalna az andalúz együttes számlájára.

A kék-fehérek egyik elöljárója a Sky Sportsnak ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, Cazorla nem eladó, és még csak tárgyalni sem hajlandók arról, hogy elengedjék.

Az idő azonban szorítja őket, július végéig ugyanis rendezniük kell tartozásaikat, különben ősszel csak a másodosztályban szerepelhetnek, illetve a Bajnokok Ligája selejtezőjéből is száműzik őket.

A helyzetet bonyolítja, hogy a 27 éves játékos kivásárlási ára 45 millió euróra rúg, ami az ajánlott 20 milliótól meglehetősen távol áll.

Cazorla viszont már nagyon nem érzi jól magát a Rosaledában; viszonya meglehetősen feszült a klubvezetéssel azt követően, hogy július 13-án Ruud van Nistelrooyjal, Salomón Rondónnal és Joris Mathijsennel bepanaszolta a Málagát a játékosok szakszervezeténél.

Címkék: Santi Cazorla
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu