Cassano: Conte kioktat? Ez a világvége!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. november 15. 21:01
Az Inter és a Juventus soha nem volt egymással jó barátságban Itáliában, Antonio Cassano pedig mostanság, a sajtó hathatós közreműködésével sokat tesz azért, hogy jó időre ne is legyen. Keményen beszólt Antonio Conténak, a torinóiak december elejéig eltiltását töltő sikeredzőjének.


"Ha Conte beszél az erkölcsről, számomra az a világvége. Sok hülyeséget csináltam, de engem nem tiltottak el bundaügyben" - nyilatkozta a 30 éves csatár a Sportmediasetnek, reagálva arra, hogy a Juventus vezetőedzője burkoltan olyan játékosnak nevezte, aki "minden lében kanál".

A nyilatkozatháborút egyébként Cassano kezdte azzal, hogy neki nem tetszik az a katonás rend, ami a Juvénál uralkodik, és ezért nem igazolt a Zebrákhoz, pedig többször is lett volna erre lehetősége pályafutása során.

Giorgio Chiellini, a franciák ellen vesztes olasz válogatott csapatkapitánya, a Juventus középhátvédje hamar válaszolt neki. Célzott arra, mi is állhat a Cassano-féle mondatok hátterében.

"Ez a vonat neki elment, nem lesz a Juve játékosa. Nem tudom, hogy az ő döntése volt, vagy sem, mindenesetre ez már nem fog beleférni a karrierjébe. Mi a pályán akarunk válaszolni Cassnónak."

A polémia után biztosan nem lesz könnyebb a csatárnak, hogy visszataláljon a válogatotthoz, pedig a formájára nem lehet panasz.

"Igaz, hogy a szövetségi kapitány nem keresett mostanában. Lehet, hogy az a baj, hogy telefonszámot változtattam?" - idézik a lapok Cassano másik, meglehetősen pimasz kijelentését.

Címkék: Antonio Cassano
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu