Carroll sérülése súlyos, ugrott az év

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 10. 10:43
Andy Carroll, a West Ham United angol válogatott csatára már korábban lábsérülést szenvedett, ami miatt nyáron sem játszott, és nagy valószínűséggel ebben az évben már nem is léphet pályára. A pontos diagnózishoz azonban meg kell várni valamennyi orvosi vizsgálat eredményét.


 

Andy Carrollt már nyár óta zavarta a saroksérülése, ezért nem is tudott pályára lépni új csapatában, a West Ham Unitedben, ahova most igazolt le végleg a Liverpooltól. Kiderült, hogy a dolog komoly, és egy specialistának kell kezelésbe vennie a 24 éves csatárt.

Sam Allardyce menedzser reménykedett abban, hogy a válogatott hétvége után bevethető állapotban lesz a játékos, de csalódnia kellett, mert Carroll már az első edzést sem bírta hétfőn. Várhatóan hosszabb időre kénytelen nélkülözni őt a WHU.

"A West Ham United megerősíti, hogy Andy Carroll a hétfői edzésen sérülést szenvedett a jobb lábán - áll a klub közleményében. - Bár ugyanazon a ponton sérült, mint korábban, nem a régi újult ki. Jelenleg szakember vizsgálja, és csak utána döntünk."

A támadó a tavalyi szezont kölcsönben töltötte a West Hamnél, ahol 24 bajnoki meccsen 7 gólt szerzett, a csapat pedig nyáron végleg kivásárolta a Liverpooltól, körülbelül 15 millió fontért. Az Anfield Roadon hatalmasat buktak rajta, és ott nem is vált be, de az Upton Parkban végre magára talált.

Címkék: andy_carroll
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu