Campbell bohócot csinált az Arsenalból

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 21. 13:30
Az utolsó pillanatban kikosarazta az Arsenalt Joel Campbell, Costa Rica legnagyobb futballtehetsége - értesült a helyi sajtó. A 20 éves csatár nem ment el a találkozóra, ahol alá kellett volna írnia szerződését. Spanyolországba vagy Olaszországba akar igazolni.


Mi is beszámoltunk arról, hogy az Arsenal megegyezett a Deportivo Saprissával, másfél millió eurót ad Campbell játékjogért, s a futballista édesapjával is egyezségre jutott.

Arsene Wenger megbízottja, Richard Law el is utazott Costa Rica fővárosába, San Joséba, s szerda délután már a klubszékházban dörzsölte a tenyerét, miután Campbell átment az orvosin.

Csakhogy Campbellnek esze ágában sem volt találkozni vele, inkább saját kertjében hűsölt...

A klubelnök Juan Carlos Rojasnak a támadó édesapját sikerült elérnie, akitől megtudta, hogy a játékos az U20-as vébé végéig semmit sem ír alá (a Juventus, a Fiorentina, a Genoa és a Sevilla érdeklődése lehet a háttérben).

Az Ágyúsok képviselője több órát várt a futballistára, amikor értesült a hírről, azon nyomban összetépte az évi 800 ezer eurót garantáló kontraktust, és egy másik kiszemelt után nézett.

"Nem is tudom, mit mondjak. Le vagyok döbbenve. A fiatalok néha nem is tudják, micsoda lehetőséget szalasztanak el"- nyilatkozta a prezidente a La Nación című lapnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megerősítették: Campbell az Arsenalé
A 29-szeres Costa Rica-i bajnok CD Saprissa elnöke, Juan Carlos Rojas az ADN Radio adásában elismerte, hogy az angol élvonalbeli Arsenalhoz szerződik az együttes 19 éves csatára, Joel Campbell. Közel egy millió fontot (másfél...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu