Bundára akarták rávenni, nemet mondott

Létrehozva: 2011. október 3. 12:59
Ismeretlen tettesek fogadási csalásra próbálták rávenni a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécs játékosát, Törtei Tamást, aki ellen fegyelmi eljárás indult, mivel nem jelezte azonnal az esetet a klubnak - írja a baranyai együttes hivatalos honlapján, amely az alábbi közleményt adta ki. A futballista elmondta, azonnal nemet mondott.


„Az elmúlt hét folyamán csapatunk játékosát Törtei Tamást azzal a céllal keresték meg, hogy az október 5-én megrendezésre kerülő Siófok-PMFC Ligakupa-mérkőzés eredményét próbálja meg úgy befolyásolni, -  csapattársait is bevonva - hogy a találkozót a PMFC elveszítse" – olvasható a klub oldalán kiadott közleményben.

Törtei Tamás az  MLSZ szabályzatával, a PMFC házirendjével és etikai szabályaival ellentétesen cselekedett, amikor az esetet nem jelezte azonnali hatállyal a klub vezetőségének. Nem megfelelő magatartást tanúsított akkor is, amikor két nappal később játékostársát is is tájékoztatta a  megkeresésről, a mérkőzésre vonatkozó ajánlatról, és csak ezt követően jelentette a vezetőségnek. A PMFC szakvezetése ezért Törtei Tamást felfüggesztette az edzések látogatása alól, és jelenleg is belső vizsgálatot folytat.

A PMFC vezetősége , hivatalos formában tájékoztatta  a Magyar Labdarúgó Szövetséget az eseményekről."

„A lelkiismeretem tiszta, ugyanis amikor megkerestek, rögtön nemet mondtam, visszautasítottam az ajánlatot, hozzátéve, hogy szó sem lehet ilyesmiről! – fogalmazott Törtei Tamás a Dunántúli Napló megkeresésére. – Abban viszont valóban hibáztam, hogy nem szóltam időben."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu