Briliáns Gervinho, közel a vébé!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 12. 21:19
VIDEÓ! Gervinho vezérletével biztosan nyerte a vb-kijutásért zajló párharc első felvonását Elefántcsontpart Szenegál ellen, két afrikai nagyágyú randevúján szombat este. Először Drogba értékesítette a Gervinho által kiharcolt tizenegyest, majd Sané talált a saját kapujába a Roma-csatár beadásából. Szintén Gervinho készítette elő Kalou gólját (3-0), emellett állandó fenyegetést jelentett a vendégek kapujára. Mégsem lehetnek teljesen elégedettek az Elefántok, mert a meccs utolsó megmozdulását Papiss Cissé továbbítása jelentette (a hálóba).


A másik szombati találkozón Algéria kétszer is egyenlített Burkina Faso otthonában, de Bancé a második tizenegyesét már nem hibázta el a meccsen  percekkel a vége előtt (az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy meglehetősen véleményes kezezés után ítéltek büntetőt). Így alakult ki a 3-2-es végeredmény, a közép-afrikaiak előnye azonban korántsem tűnik megnyugtatónak az algíri visszavágó előtt.

AFRIKAI VB-SELEJTEZŐK, UTOLSÓ SZAKASZ (kétmeccses párharcok a kijutásért), szombati végeredmények:
Burkina Faso-Algéria 3-2 (Pitroipa 45., D. Koné 66., Bancé 86., ill. Feguli 50., Medzsani 70.)
Elefántcsontpart-Szenegál 3-1 (Drogba 5. - 11-esből, Sané 14. - öngól, Kalou 49., ill. P. Cissé 96.)

További program: Etiópia-Nigéria (vasárnap, 15:00), Tunézia-Kamerun (vasárnap, 19:00), Ghána-Egyiptom (kedd, 18:00).

A visszavágókat november közepén rendezik (Szenegál FIFA-szankció értelmében semleges pályán, Marokkóban fogadja Drogbáékat).

VIDEÓN AZ ELEFÁNTOK GÓLJAI

Címkék: Gervinho
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu