Bréking! A Chelsea kirúgta Villas-Boast!

Szerző: KP, DTCSLétrehozva: 2012. március 4. 14:38
Mindössze kilenc hónap után véget ért a kaland André Villas-Boas számára a Chelsea-nél, a klub vasárnap a hivatalos oldalán közölte, hogy kirúgta a 33 éves menedzsert. Azonnali utódja nincs, a feladatokat átmenetileg segédedzője, Roberto di Matteo vette át. Az indoklás egyszerű, a csapat gyenge formája és szereplése döntött.


A klub megköszönte Villas-Boas munkáját, és kifejezte csalódottságát, hogy ilyen hamar elváltak az útjaik.

"Sajnos az eredmények és a mutatott teljesítmény nem volt elégséges, és semmi jelét nem tapasztaltuk az előrelépésnek a szezon egy meghatározó szakaszában."

A közlemény hangsúlyozza, a Chelsea harcban áll a Bajnokok Ligájában, az FA-kupában és a negyedik helyért a PL-ben, és ameddig csak lehet folytatja is a küzdelmet az összes fronton.

"Ennek tudatában nem volt más lehetőségünk, mint a leváltás" - indokolt a Chelsea vezetősége, amely a szezon végéig bízta meg a menedzseri teendőkkel az eddigi segítő Roberto Di Matteót, a klub egykori kiváló középpályását.

A Kékek már tíz vereségnél tartanak összesen a szezonban, a bajnokságban elmúlt hat meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, szombaton a West Brom verte őket. A meccs után Villas-Boas elismerte, "a WBA messze a Chelsea fölé nőtt."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu