Bogdánt választották a hónap játékosának

Szerző: SHLétrehozva: 2012. április 5. 17:32
Bogdán Ádám nyerte el Hónap játékosa díjat márciusban a Bolton Wanderers szurkolóinak szavazásán. A menedzser méltatja, de a kapus nem száll el a dicsérő szavaktól, vagy attól, hogy legendát szorított ki a kezdőcsapatból.


 

A Bolton szurkolói a csapat Facebook-oldalán szavaztak, és a magyar hálóőr gyűjtötte be a voksok több mint hatvan százalékát.

Az együttes honlapjának írása elsősorban a Tottenham ellen mutatott védéseit emelte ki, de a Manchester City, a Queens Park Rangers és a Blackburn Rovers elleni teljesítményét is jelesre értékeli.

Az immár a válogatottban is 1-es számú kapus végtelenül szerényen nyilatkozott az elismerésről, és már az előtte álló feladatokra összpontosít.

„Nagyszerű dolog olyan díjat nyerni, amelyet a szurkolók ítélnek oda. Továbbra is keményen szeretnék dolgozni, és a labdarúgásra koncentrálni. A szezonban még jó néhány meccsünk hátravan” – fogalmazott Bogdán, majd a menedzser vette át a szót.

„Ahhoz, hogy valaki kapus legyen, mentálisan nagyon erősnek kell lennie, és tanúsíthatom, Ádámra az” – veregette meg Bogdán hátát virtuálisan Owen Coyle.

„Kiemelkedőt nyújt, és rengeteget tanult az elmúlt tíz év egyik legjobb Premier League-kapusától, Jussi Jääskeläinentől.”

A finn portás annyira nem lelkesedhet, elvégre márciusban egyetlen percnyi játéklehetőséghez sem jutott, rendre Bogdán tartalékja volt.

A voksoláson Mijaicsi Rjo végzett a második, Martin Petrov pedig a harmadik helyen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu