Bezárják a kispesti ultraszektort

Szerző: MTILétrehozva: 2013. szeptember 10. 15:21
Korábbinál szigorúbb biztonsági intézkedéseket vezet be a Budapest Honvéd a Bozsik Stadionban azok után, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntése értelmében két nemzetközi mérkőzést is zárt kapuk mögött kénytelen játszani a csapat.


A klub kedden közleményben tudatta, hogy már a szombati, Mezőkövesd elleni mérkőzésre bezárja az állóhelyi Kispest-szektort, ahonnan az ultrák szoktak szurkolni. A többi szektorban pedig „minden olyan megnyilvánulás, amely az emberi normákkal nem egyeztethető össze, azonnali, határozott intézkedést von maga után".

A Honvéd, amely áprilisban egy bajnoki meccsre már bezárta a Kispest-szektort a sorozatos rendbontások miatt, azért hozta ezeket az intézkedéseket, mert az UEFA múlt heti döntése alapján a klubnak a soron következő két hazai nemzetközi kupamérkőzését zárt kapuk mögött kell megrendeznie, továbbá 50 ezer eurós pénzbírságot is fizetnie kell.

A kontinentális szövetség a kispesti drukkereknek a szerb Vojvodina ellen lejátszott Európa Liga-meccsen tapasztalt antiszemita és rasszista megnyilvánulásai miatt büntetett.

Címkék: Bp. Honvéd
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu