Berlusconi: a Barca-sikerek fele mázli!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 23. 13:27
Bár hétfő este nem a Milant náspángolta el a Barcelona a 46. Gamper-kupa keretében, a piros-kékek tulajdonosa nem rejtette véka alá véleményét. Az olasz miniszterelnök szerint a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes, friss spanyol Szuperkupa-nyertes katalánok a sikerek felét a szerencsének köszönhetik. A Guardiola-fiúk a legerősebb csapattal felálló Napolit verték 5-0-ra...


 

Signore Berlusconi szerint nagyon mázlis a Barcelona, mindezt pedig azzal fejelte meg, hogy hozzátette: Antonio Cassano simán beférne a Barca kezdőjébe.

"Barcelona? Ők a legjobbak Európában, jóllehet, szerintem a dicsőségek felét a szerencsének köszönhetik, a többit természetesen a klasszisuknak és a taktikának  - indított Berlusconi a La Gazzetta dello Sportban. - Hogy a Milannál mi a helyzet? Úgy vélem, Ibrahimovic és Pato elöl nagyon ütős lenne, mögöttük pedig Cassano játszhatna."

A Barcelona hétfőn a Gamper-kupát, a Milan vasárnap a Berlusconi-kupát hódította el... 

EMLÉKEZTETŐ
46. GAMPER-KUPA
BARCELONA-NAPOLI 5-0 (2-0)
Barcelona, Camp Nou, vezette: Alfonz Alvarez Izquierdo

BARCELONA:
Pinto - Montoya (Dos Santos, 45.), Piqué, (Bartra, 46.) Fontas, (Mascherano, 62.), Adriano (Abidal, 62.) - Keita (Busquets, 62.), Fabregas (Messi, 56.), Thiago (Xavi, 58.) - Iniesta (Sergi Roberto, 46.) - Kiko Femenía (Cuenca, 46.), Villa (Pedro, 46). Vezetőedző: Pep Guardiola.

Kispad:
Valdés, Alves, Abidal, Bartra, Mascherano, Busquets, Xavi, Sergi Roberto, Cuenca, Messi, Pedro, Dos Santos.

NAPOLI:
De Sanctis (Rosati, 81.) - Campagnaro (Grava, 81.), Cannavaro (Fernández, 81.), Britos (Aronica, 42.) - Maggio (Ruiz, 81.), Inler (Donadel, 58.), Dzemaili (Gargano, 62.), Dossena (Lucarelli, 77.) - Hamsík (Santana, 67.), Lavezzi (Zuniga, 58.),Cavani (Mascara, 67.). Vezetőedző: Walter Mazzarri.

Kispad: Rosati, Colombo, Aronica, Grava, Fernandez, Ruiz, Donadel, Gargano, Santana, Zuniga, Lucarelli, Mascara.
Gólszerző: Fabregas (25.), Keita (31.), Pedro (62.), Messi (66., 77.)

Sárga lap: Lavezzi (37.), Ruiz (82.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Barca-gála, újabb kupagyőzelem!
VIDEÓ! A Barcelona bucira verte, öt góllal győzte le hétfő este a Napolit a Camp Nouban, ezzel 35. alkalommal is otthon tartotta az alapítójáról és néhai elnökéről elnevezett serleget, egyszersmind öt nap alatt a második...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu