Berbatov: Már nem tisztelem Fergusont

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 4. 12:25
Dimitar Berbatov, Fulham FC bolgár csatára erősen kritizálta előző edzőjét, Sir Alex Fergusont, a Manchester United menedzserét, mert szerinte nem azt kapta, amit érdemelt, és ezért nem tudja többé tisztelni egykori mesterét.


 

Dimitar Berbatov 2008-ban érkezett az Old Traffordra 30,75 millió fontért, de a nagy várakozások után nem úgy sikerült az ott töltött idő, mint azt bárki gondolta volna. Az utolsó év pedig egyenesen lehangoló volt, a csatár alig játszott, csak padozott.

"Nem hiszem, hogy ilyen bánásmódot érdemeltem volna a Unitedtől. Nem is játszottam az elmúlt évben - mondta Barbatov. - Legalább 10-15-ször mentem oda az edzőhöz, hogy megkérdezzem, szüksége van-e rám. Mindig azt mondta, hogy fontos játékos vagyok, nem szabad elmennem, de aztán megint nem kerültem be a csapatba."

"Talán már akkor el kellett volna mennem, mikor Ferguson nem nevezett a 2011-es Bajnokok Ligája-döntőre sem. Tudom, hogy ő a főnök, de azon a meccsen kikaptunk, és a tisztelet, amit iránta éreztem, kicsit veszített az erejéből."

"Többször magyarázta nekem, hogy egy csapatnak közvetlenebbül, gyorsabban kell játszania, de én sosem voltam a leggyorsabbak között. Szeretem tartani a labdát, ilyen a stílusom."

"Nehéz volt elfogadni a döntést, de meg akartam őrizni a méltóságom. Sok gólt szereztem, kétszer nyertem bajnokságot, voltam gólkirály, összességében ez nem rossz."

"Nem lesz gondom azzal, hogy a United ellen  játsszak, már jó párszor megtörtént pályafutásom során. De nem szabad visszanéznem. Elköszöntem azoktól, akik megérdemlik, de egyszerűen nem tudtam elbúcsúzni Fergusontól. A végén azt mondta, kicsit használhatatlan lettem az új rendszerben. Szerintem nem ezt érdemeltem"

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu